Brandwerk Fotografie is het collectief van Rembrand & Bert, beiden gepassioneerd in portretfotografie & reportagefotografie in een commerciële omgeving. We portretteren (meestal) mensen in het bedrijfsleven en vertellen hiermee hun verhaal. Dat verhaal vertellen we ofwel in de werkomgeving ofwel in onze studio. Daarnaast maken we van elk evenement reportage-werk.We richten ons naar mensen, bedrijven en organisaties die zich op een professionele, visuele en aantrekkelijke manier willen profileren. werk

FOTOGRAFIE

Fotografie in een commerciële omgeving ontwikkelt zich op een wijze die een andere focus vraagt. Profielfoto’s, self-branding met een ‘business approach’ krijgen een alternatieve aanpak.

Brandwerk neemt dit als prioriteit. Waarvoor worden de foto’s gebruikt? In welke format worden ze gegoten? Zowel print als digitale productie zijn expertises die we uitdragen.

OPLEIDINGEN

Rembrand geeft geregeld les aan de cursisten bij Syntra Midden-Vlaanderen en de Artevelde Hogeschool. Ook Bert is niet onbekend bij Syntra Midden-Vlaanderen en creëerde bovendien zijn eigen opleidingsaanbod. Vanuit de praktijk, willen beiden hun kennis en ervaring delen.

Krachtige beelden in een geslaagde vormgeving is vandaag een evidentie. Je kan een snelle foto niet meer online plaatsen. Zeker vanuit een professionele omgeving, wordt ingezet op kwaliteit. Dezelfde product/service-kwaliteit moet zich uitstralen in de bedrijfscommunicatie.

De opleidingen Photoshop, Illustrator en InDesign zijn er voor content-creators, fotografen, marketing-managers, social managers, videografen, copywriters, bloggers, influencers, enzoverder. Opleidingen

Brandwerk gaat stap voor stap te werk. De opleidingspakketten zetten je op weg om zelf kwalitatieve grafische producten te creëeren.

Rembrand & Bert


links: Bert Verschraegen rechts: Rembrand Neirinckx