Communicatie

De sleutel tot succes. Je bedrijf of organisatie op de markt te plaatsen, dan is communicatie bijzonder belangrijk. De wijze waarop, de onderliggende gedachtegang is nog crucialer. Je leest, je merkt dat er gepraat wordt met fietskennis van zaken. Een stevige voorbereiding is dan ook nodig om persberichten, online communicatie, sociale communicatie op een professionele manier te brengen.

Social Media Management

Sterke social strategie. Met kennis van zaken, zorgen we voor een social content-kalender. We breiden je online community uit met een kwalitatief fietspubliek. Op wekelijkse/maandelijks basis wordt gezorgd voor boeiende content waarbij jouw merk de nodige aandacht krijgt. Copy en visuals zijn hierbij het logische gevolg.

Video

Video is hot, gekoppeld aan social media of een offline project. Met een team van gemotiveerde freelancers gaan we volop om jouw doel te bereiken. Ons voorstel is een idee + strategie. Mooie video, moet ook gezien worden en daar denken we in mee.

Projectvideo, event-video en interviews.

Fotografie

Het mooiste plaatje is prijs. Het juiste moment, de emotie, de beleving, de eenvoud. Terwijl woorden veel zeggen, zegt een beeld nog zoveel meer. Net daarom hebben we ons netwerk aan fotografen uitgebreid. Want ook elke fotograaf heeft zijn eigen stijl.

Event-fotografie, project-fotografie, portret-fotografie.

Visuals

De perfecte huisstijl. Je bedrijf / organisatie of project heeft uitstraling nodig waarbij elke communicatie samenhangt. Eentje waarbij elke bezoeker via online of offline communicatie jouw project herkent.

We zorgen voor branding en re-branding van merken en projecten.

Netwerk

In-house fietsmagazine. (12.000 bezoeker / maand) Met Vivocyclo.com, ons fietsmagazine, geven we je project extra aandacht. Het netwerk van dit online project zorgt bovendien voor ongeziene overdracht van content. De waaier aan inhoudelijke artikels zorgt voor een breed bereik. Die waarde wordt overgenomen door niche-magazines. Een win-win.

Neem een kijkje op www.vivocyclo.com.