Gerealiseerde

projecten

Met een ‘to-the-point’ boodschap, een creatieve visie, een ondernemende geest en zo veel goesting werkt Rembrand elke project af tot hetgeen wat jij ervan verlangt.

Crossbones

Not a regular Trombone Ensemble.


“Crossbones is a professional trombone collective with a great view of classical music and crossover music. Founded in Ghent, part of the Unesco’s creative cities of music network, Crossbones likes to bring music to a big and different audience and promote their city as creative city of music.

With this ensemble, we are proving that the trombone is a multi-functional instrument with a diverse repertoire.”

Neem een kijkje op www.crossbones.be

MobilePremium

The first Private Marketplace for mobile ads on the entire inventory of Belgium’s premium content sites.


B2B online marktplaats voor mobile native ads. Plaats waar je je merk via advertenties in een bereik van 2.3 miljoen, sterk kan plaatsen.

Project van OPPA Belgium.

Neem een kijkje op www.mobilepremium.be.

Zodus Technics

Sterk in elektriciteit, schrijnwerk en ontwerp.


De focus voor een website van een vakman ligt op foto’s. Kunnen tonen wat je hebt gerealiseerd hebt, is de meerwaarde voor potentiële klanten. Dat in een eenvoudige lay-out zorgt voor een online visitekaartje waar toekomstige klanten overtuigd worden.

Heel vaak zoeken klanten onmiddellijk naar contactgegevens. Snel deze gegevens terugvinden is dan ook belangrijk. Zodus Technics groeit en daarvoor werd ook een pagina ‘Vacatures’ voorzien.

Ook Brandwerk verzorgt de Facebook-pagina voor Zodus Technics.

Neem een kijkje op www.zodustechnics.be

Filip Sport

Lokale fietshandelaar met stevige merken.


Filip Sport is een fietshotspot in Hoeilaart. Sterke kwalitatieve merken als BMC, Bianchi en Flyer worden er tentoongesteld op een manier die je zin geeft in fietsen. Ook de herstelplaats is een plaatje. De noodzaak van een goede website voor een fietshandelaar gaat zo ver dat het een weerspiegeling moet zijn van de fysieke winkel. Filip Sport mag per dag een 150-tal bezoekers welkom heten op zijn website. Die activatie zorgt voor fietsbeleving en klantenbinding.

Filip organiseert geregeld evenementen in de winkel en buitenshuis. Een ‘evenementen’ pagina was dus een vereiste, in agenda-vorm en overzichtelijk.

Met de online product-catalogus kunnen de klanten ook thuis bekijken wat beschikbaar is in de winkel. Er werd bewust gekozen om er geen webshop van te maken. Filip en zijn collega’s geven graag persoonlijk advies.

Neem een kijkje op www.filipsport.com

Aannemingen Snoeck

100% kwaliteitswerk.


Bjorn Snoeck levert kwaliteitswerk voor binnenschrijnwerk, elektriciteitswerken en bijkomend luchtgommen. Het is vaak zo dat klanten tijdens een project bijkomende vragen hebben die leiden naar opdrachten. De website omvat hetgeen wat Aannemingen Snoeck doet.

Ook hier zijn foto’s heel belangrijk. Potentiële klanten willen zien wat je kunt. Een woordje uitleg met beelden van je werk, dat overtuigt de klant.

Neem een kijkje op www.aannemingen-snoeck.be

B&B de Voorplaats

Hartje Brugge.


‘Ouwe Zak’ won in 2016 de prijs voor ‘Gekste straatnaam in Vlaanderen’. Net daar bevindt zich B&B de Voorplaats een gezinsvriendelijk huis waar gasten van over de hele wereld kunnen genieten van een overheerlijk ontbijt en een rustige nacht na een stevig dagje Brugge.

De website straalt dezelfde stijl uit van de B&B zelf: Modern, met een authentiek hoekje. Eigenares Geertrui Algoet wou dat het mogelijk was dat gasten ook via de website kunnen boeken, los van Booking.com. Die functie werd geïntegreerd op de home-pagina en de individuele kamervoorstellingen. De actuele bezetting is openbaar zodat de gasten hun bezoek correct kunnen plannen.

Neem een kijkje op www.devoorplaats.be

O’Brass

Professioneel koperensemble.


Professionalisme uitstralen bij een muzikaal project is de sleutel tot een mooi plaatje. Nochtans heeft het logo een speels kantje en dat heeft dit ensemble ook. Hun repertorium bestaat uit klassieke, moderne maar vooral dynamische muziek.

Foto’s van hun internationale reizen mogen niet ontbreken en ook enkele mediafragmenten geven organisatoren overtuiging O’Brass te boeken voor hun evenement.

Neem een kijkje op www.obrass.be

Eylenbosch Projecten

Van idee, naar ontwerp naar uitvoering.


Joeri heeft een visie en dat zie je in het logo. Hout is zijn passie, vakwerk zijn visitekaartje. De website-layout is zijn stijl en dat zie je ook in zijn ontwerpen. Houtkleuren geven het een elegante look.

In elk project zit een verhaal en dat wil hij ook even kwijt. Bij elk projectvoorbeeld geeft hij een woordje uitleg.

Neem een kijkje op www.eylenboschprojecten.be

Vivocyclo

Online Fietsmagazine.


Artikels en artikels, daar draait het om bij Vivocyclo Fietsmagazine. Van sport naar mobiliteit naar product-reviews. Het magazine is voorzien van ad-blokken waar adverteerders hun plaats kunnen aanvragen.

Vivocyclo wil een steeds groter publiek fiets-enthousiastelingen aanspreken en daar hoort sociale media bij, geïntegreerd in de website.

Neem een kijkje op www.vivocyclo.be

Covélo

Fietshotspot in Eeklo.


Philippe is het fiets-aanspreekpunt in Eeklo en omstreken. Zijn assortiment bestaat uit Stevens fietsen, Pinarello en Granville, een kwalitatief en duurzaam aanbod.

Geregeld staan fietsen afgeprijsd te koop. Philippe plaatst deze fietsen zelf op zijn website.

Neem een kijkje op www.covelo.be

Bois Nu

Luchtgom-techniek.


Bois Nu is een dienst van Aannemingen Snoeck. Wat Bjorn kan, moet getoond worden. Zien doet dromen en net dat wordt op de website duidelijk gemaakt. Bij Bois Nu kan je terecht om je mooie oude meubels nieuw leven in te blazen.

Neem een kijkje op www.boisnu.be

Vindjefiets.be

Eindereeks-fietsen in Vlaanderen.


Vindjefiets.be is een zij-project van Vivocyclo. Op deze website plaatsen fietshandelaars zelf hun eindereeks-fietsen. Dat geeft de klant een overzicht van fietsen die eigenlijk net iets te lang in de fietsenwinkel blijven staan.

Fietshandelaars kunnen zich autonoom registreren. Bezoekers kunnen fietsen bekijken en reserveren.

Neem een kijkje op www.vindjefiets.be

Fietshotspot.be

Fietshandelaars in Vlaanderen.


Fietshotspot.be is een zij-project van Vivocyclo. Op deze website vind je fietshandelaars die beantwoorden aan 3 criteria: Fietsbeleving, service en online aanwezigheid.

De website werd voorbereid, zodanig dat fietshandelaars zichzelf kunnen aanmelden.

Neem een kijkje op www.fietshotspot.be